dimecres, 2 de gener del 2013

A reveure 2012...Feliç 2013

Començat el 2013, fem balanç de tot el que hem viscut els druides durant aquest passat any 2012. La veritat que ha sigut un gran any: 

       - Durant els dos primers mesos de l'any els nens i nenes de l'esplai juntament amb les seves famílies i els monitors/es, van escollir i fer la seva disfressa per carnaval. La rua es va il·luminar amb un bonic color blau gràcies als druides....a veure si sabeu de què  anàvem disfressats? :)

        - Al més de març vam realitzar una excursió de famílies al Montseny, a la casa de colònies la Traüna, on tant pares, mares, nens i nenes es van sotmetre a un divertit càsting de ball, cant i interpretació. Ho van fer tan bé que tots i totes el van superar i el resultat va ser un espectacular lipdub!

         - A l'abril, com cada any, celebrem Sant Jordi posant una paradeta a la plaça de la Zona Verda on venem llibres, roses de diversos colors i punts de llibre fets pels nens i nenes de l'esplai. 
       - Al maig comencen les festes del nostre barri i infants i monitors/es vam anar a gaudir de jocs infantils a la plaça Àngel Pestanya. Ens vam embrutar les mans amb pintura, vam jugar a trencar pinyates amb un bastó i vam gaudir d'un boníssim berenar!
        - Al juny es va acabar el curs 2011-2012 de l'esplai però va començar un magnífic estiu! Per un costat vam marxar de colònies durant 7 dies a Campdevànol, a la casa de colònies Mas les Coromines, on vam conèixer diferents països del món, les seves cultures, els seus àpats...i fins i tot vam rebre la visita d'algun dels seus habitants!!. Per un altre banda, els nens i nenes del casal d'estiu també van conèixer altres racons del nostre món i van gaudir d'excursions a la piscina, al bosc vertical, al CosmoCaixa i d'una festa de l'escuma gràcies a l'equip d'animació Skilstuna!    
                                                     
 

      - A l'octubre va començar el curs 2012-2013 i els druides es van convertir en uns magnífics inventors. A més, durant la celebració de la Castanyada vam rebre la visita de l'autèntica castanyera!!!! Ens va repartir les castanyes i ens va explicar alguns secrets de la seva vida.
     - Al novembre els infants i monitors vam marxar d'excursió de cap de setmana a Can Foix (Cubelles) on durant tot el cap de setmana va haver-hi un ambient de misteri i passaven coses molt  estranyes que no vam saber resoldre. A més, es va celebrar la Festa dels Infants al Parc de la Ciutadella i l'Esplai Druida va sortir a la TELE!!

     - Per acabar l'any, hem fet un sopar amb les famílies on petits, mitjans i grans han demostrat les seves habilitats en el món de l'espectacle, sense oblidar les actuacions del papes i mames i la dels monitors/es. També hem fet una Tómbola solidària que ha sigut tot un èxit!


EN DEFINITIVA, A SIGUT UN ANY MERAVELLÓS I DESITGEM QUE EL 2013 SIGUI ENCARA MILLOR! 
GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS DRUIDES PER FER DEL 2012 UN ANY INOBLIDABLE!