diumenge, 4 de gener del 2015

Què el 2015 sigui encara més màgic!

Bon any a tothom!

Iniciem el 2015 amb energia i molta màgia! I és el que volem compartir amb tots i totes vosaltres!



És moment de fer balanç del 2014 i de plantejar-se els objectius del 2015! L'any que deixem e enrere ha estat un any de força canvis a l'entitat: nova seu, nous projectes, noves persones... però sense perdre l'essència Druida!

És cert que en tot aquest procés hem perdut algunes coses, tenir tant d'espai a vegades ens ha suposat perdre la nostra proximitat! Però en la darrera assemblea de monitors i monitores (Apalons li diem nosaltres!) ja ens hem plantejat com abordar-ho i com mantenir el caliu Druida!

Però també hem guanyat coses: hem dignificat la nostra acció educativa, hem crescut com a entitat, hem sumat complicitats, i el més important hem après moltíssim (i el que encara ens falta!) de totes i cadascuna de les persones que formem part de la família Druida: infants, famílies, entitats i serveis, monitores i monitors....

Ara encarem el segon trimestre del curs. Un trimestre farcit d'activitats: el carnaval, el 27è Aniversari, l'excursió de famílies... activitats en les quals ens caldrà, com sempre, de la vostra complicitat!

A més a més, hem creat el Calendari Oficial del 2015 Sóc Druida, Sóc d'Esplai! Un calendari amb un munt de fotos de tots els que formem part de la família Druida!


I ara només ens queda recordar-vos que re-emprenem l'activitat de l'esplai d d'aquí a pocs dies! L'equip hem carregat energia i estem preparats per aquest 2015 tant i tant màgic! 

El dia 8 inicia l'activitat el projecte d'esplai diari i el dia 10 tornem amb l'esplai de dissabtes!

Bon any!

#SócDruida #SócdEsplai
#EsplaiCompromès




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada