dijous, 30 d’abril del 2015

El perquè de la #DruidaExperience!

L’estiu és un dels moments més màgics de l’any! S’acaba l’escola i els infants i joves disposen de molt temps lliure per poder gaudir!


Però també és un moment en el que es genera, de nou, desigualtats socials entre els infants! En el context actual, i tal com ens recorda el Síndic de Greuges en el seu informe, l’oci i el lleure és un dels àmbits educatius més afectat per les desigualtats en l’accés, amb greus diferències entre les famílies amb més recursos i les més desfavorides.


Des de l’Esplai Druida creiem que l’estiu no pot ser un nou espai d’exclusió! creiem que els infants han de gaudir de les activitats de vacances com una gran experiència! Hem de garantir les vivències, els espais de joc i d’aprenentage i garantir que, també durant l’estiu, tots els infants tinguin les mateixes oportunitats!


És per això, que hem creat la #DruidaExperience la nostra particular Aventura de l’Estiu!


Tots els infants i joves mereixen una aventura, una experiència a l’estiu, la #DruidaExperience una proposta d’activitats de vacances: colònies, campaments i casals d’estiu a on tothom hi té cabuda!


Per intentar garantir l’accès a la #DruidaExperience l’esplai ha estat homologat a les activitats de vacances de l’Ajuntament de Barcelona, donant així accés al programa de beques impulsat des del municipi.


També participem activament de la campanya Un Estiu per a tothom de Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) a on també es possibilita l’accés a beques per a les activitats de vacances. A més durant tot l’any hem estat (i continuem estant) actius amb la campanya #BotaxlaInfancia una iniciativa que canvia un bot per 1€ destinats a infància en risc.


Però més enllà d’això, creiem que l’estiu ha de ser un espai inclusiu que garanteixi que els infants i joves tinguin moments màgics i irrepetibles, que el fet de fer-se la motxilla impliqui carregar-la d’il·lusió, que els personatges de fantasia ens ajudin a somiar, que el compartir sigui més que un valor, que els petits descobriments ens facin créixer, que l’aventura sigui un bon record… tot això és la #DruidaExperience , tot això és la màgia de l’Aventura de l’Estiu Druida.

diumenge, 26 d’abril del 2015

La Marxa a Montserrat, la primavera Druida caminant!

Al mes de maig arriba la nostra tradicional Marxa a Montserrat! A peu, d'excursió, en cotxe escombra... són moltes les maneres de gaudir de la #MarxaDruida.

El proper 23 i 24 de maig l'Esplai Druida organitza una caminada des de Nou Barris i fins al Monestir de Montserrat.

La Marxa a peu sortirà del l'Esplai el dissabte 23 de maig a les 4h i ens portarà, tot passant per diversos punts de control, fins al monestir de Montserrat el mateix dissabte al vespre.

Els infants de l'esplai menors de 12 anys tenen l'opció de fer l'excursió de cap de setmana al Montserrat. L'excursió comença el divendres a les 20,30h a l'esplai i sortiran direcció al monestir el dissabte al matí. Aquesta opció facilita la participació dels pares i mares a la marxa a peu.

A la Marxa hi pot participar tothom, és una activitat oberta al barri! Però doneu-vos pressa ja que les places són limitades i la inscripció finalitza el 9 de maig.

Els i les participants rebreu el llibre de ruta de la Marxa, la samarreta, l'assegurança i les indicacions tant de seguretat com de funcionament de la Marxa. El preu és de 26€ per persona i inclou la tornada, el diumenge, en autocar fins a Nou Barris.

Per inscriure's només cal contactar amb druida@fundesplai.org o al 663 958 136


dilluns, 13 d’abril del 2015

Reunió Informativa #DruidaExperience

El proper dilluns 20 d'abril farem, a l'Escola Prosperitat, la reunió informativa de la #DruidaExperience, la nostra fantàstica Aventura de l'Estiu.

Enguany hem preparat Casals d'Estiu (a l'Escola Prosperitat), Colònies i Campaments.

dissabte, 11 d’abril del 2015

Arriba la #DruidaExperience, l'aventura de l'Estiu Druida pel 2015



L'Estiu és un dels moments més màgics de l'any! I a l'Esplai Druida ens agrada gaudir-ho amb la nostra màgia característica!

Si voleu gaudir d'un estiu màgic, la #DruidaExperience és la millor opció!

Colònies:
Vine a gaudir d’una experiència màgica! Descobrirem illes perdudes i viatjarem amb personatges fantàstics!

Puig-Reig (el Berguedà)
del 28 de juny al 4 de juliol
Infants de 6 a 11 anys
Preu: 260€

Campamnets:
Vine a gaudir de la natura i de l’aventura jove, durant 10 dies gaudiràs de l’experiència dels campaments més màgics i aventurers.

Montesquiu (Osona)
del 5 al 14 de juliol
Joves de 12 a 17 anys
Preu: 330€

Casal d'Estiu:
L’Aventura de l’Estiu a la ciutat! Gaudeix d’un munt d’activitats, sortides i jocs!
i tot ben a prop de casa!

Escola Prosperitat
del 22 de juny al 31 de juliol (torns setmanals)
Infants de 3 a 12 anys
Preu: 60€ (sense menjador de 9h a 14h)
105€ (amb menjador de 9h a 17h)

El Casal d'Estiu és una projecte compartit amb les AMPES de l'Escola Mercè Rodoreda i de l'Escola Prosperitat.

Inscripcions:
A partir del 18 d'abril a:

Centre d'Esplai Druida
de dilluns a dissabte de 17,30h a 19h

La inscripció al Casal d’Estiu també a

AMPA de l’Escola Prosperitat
dimarts, dimecres i dijous de 17h a 18h.

AMPA de l'Escola Mercè Rodoreda
Dimarts i dijous de 9 a 11h.

Beques Ajuntament:
Totes les nostres activitats estan homologades a la campanya d'Estiu de l'Ajuntament de Barcelona i per tant es pot sol·licitar beca a totes elles a partir del 18 d'abril i fins al 4 de maig a la seu del Districte.

Benvinguts a la #DruidaExperience

Flyer amb tota la informació de l'Aventura de l'Estiu #DruidaExperience


dimarts, 7 d’abril del 2015